Over Hanna Vos Goudsmid

Hanna Vos Goudsmid is een bedrijf dat zich richt op de persoon of het verhaal achter een sieraad. Dat houdt in dat alles maatwerk is, zodat elk sieraad volledig past bij de persoon die het gaat dragen. Een sieraad dat symbool staat voor een kostbare herinnering, vreugde en trouw.

Het bedrijf is opgericht in 2010 door Hanna Vos. Na het behalen van haar diploma’s aan de vakschool in Schoonhoven, is zij parttime verder gegaan als goudsmid. Het atelier is uitgerust met professioneel gereedschap, zodat elk verzoek met de grootste precisie uitgevoerd kan worden.

Specialisatie

Als goudsmid is Hanna Vos gespecialiseerd in trouwringen en erfstukken. Daarnaast ook de ‘emotioneel waardevolle sieraden’. Er wordt uitsluitend in opdracht gewerkt, zodat elk sieraad uniek en persoonlijk wordt.

Daarnaast worden ook andere aanvragen met veel liefde en aandacht uitgevoerd. Denk aan reparaties van sieraden, maar ook bijvoorbeeld een kinderarmbandje of sieraden voor een speciale aangelegenheid. 

Werkwijze

Na het maken van een afspraak, word je in huiselijke sferen ontvangen met koffie, thee of een fris glas water. Er wordt tijd genomen om het verhaal te horen achter de sieraden die gemaakt of vermaakt gaan worden. Samen wordt stap voor stap gezocht naar de mogelijkheden. Hierin wordt duidelijk wat je belangrijk en mooi vind. Naast het advies van Hanna Vos Goudsmid, is volop ruimte voor eigen inbreng. Zo kom je uiteindelijk tot een mooi, passend ontwerp.

Er wordt uitsluitend in opdracht gewerkt, omdat elk item maatwerk is. Daarom wordt aan de hand van proefmodellen en beeldmateriaal een idee uitgewerkt. Er kan een proefmodel gemaakt worden als daar behoefte aan is.