Trouwringen

Elk stel dat gaat trouwen is uniek en verschillend.
Niet alleen qua uiterlijk, maar ook in hun principes, dromen en wensen. 
Het is het mooiste om dit te verwerken in de trouwringen, zodat deze perfect passen bij hun levenslange verbintenis.

Stijlvolle trouwringen

Deze stijlvolle exemplaren geven een mooi contrast, doordat het geelgoud glanzend is en het witgoud mat. De damesring heeft een uitsparing gekregen met daarin een stralende diamant. 

Eigenschappen: 14 karaats geelgoud, mat witgoud, diamant.

Unieke structuur en kleur

De goudlegering in deze ringen bevat meer koper dan het gewone geelgoud. Door het smelten komt een een vleugje rood aan het oppervlak wat een mooi kleureffect geeft aan deze ringen.

Eigenschappen: 14 karaats warm- en geelgoud, gesmolten oppervlak, structuur.

Geloof, hoop en liefde

Deze strakke trouwringen hebben een diepe gravure in het oppervlak, welke door de bruidegom zelf is ontworpen en computergestuurd ingefreesd.

Eigenschappen: Vlakke buitenkant, schuine randen, 14 karaats geelgoud.

Drievoudig snoer

De driekleurige, gevlochten ringen staan symbool voor het drievoudige snoer van man, vrouw en God. Waar de uiteinden samenkomen zijn ze verbonden door een witgouden kruis.

Eigenschappen: 3 kleuren goud, 14 karaats, luchtig gevlochten.

Prachtig, strak ontwerp

Deze strakke trouwringen hebben een strakke, geelgouden buitenkant. De binnenring steekt een gedeelte boven de buitenring uit, waardoor een dubbele laag ontstaat.

Eigenschappen: 14 karaats goud, dubbele laag, combinatie geelgoud en rood of witgoud.

Stoere witgouden ringen

Het oppervlak van de ring heeft de unieke structuur gekregen door het oppervlak licht te laten smelten. Dit kan alleen bereikt worden met handwerk en is nooit hetzelfde.

Eigenschappen: Wit goud, gesmolten oppervlak, structuur.

Structuur met een extra detail

Deze trouwringen hebben ook het gesmolten oppervlak maar zijn iets fijner. Zowel de damesring als de herenring hebben een versierend detail. De damesring een diamant, de herenring een diagonaal glanzend vlakje.

Eigenschappen: geelgoud, 14 karaats, gesmolten structuur.

Glad glanzend goud

Deze trouwringen hebben een fraaie combinatie van glad glanzen goud en een structuur van verticale lijntjes. De structuur is met een hamer aangebracht. De dames ring heeft een mooie diamant.

Eigenschappen: witgoud, 14 karaats, fijne hamerslag structuur.

Kleuren trouwringen

Puur goud heeft een gele kleur, maar is niet goed bewerkbaar. Voor een optimale kwaliteit, kleur en glans word goud gelegeerd. Legeren is een vakterm voor het ‘mengen’ van metalen. Door het legeren kunnen we de kleur beïnvloeden. Als we overwegend veel koper toevoegen aan het pure goud krijgen we roodgoud. Witgoud wordt tegenwoordig gemaakt met een toevoeging van het metaal paladium.